Security Services

Veiligheid gaat voor alles

Een optimale beveiliging van objecten, bedrijven, bouwterreinen en/of (winkel)panden is een combinatie van professionele beveiligers en het nemen van de juiste maatregelen. Lokkd Security Services begrijpt als geen ander de hedendaagse noodzaak van een goede solide beveiliging en is op haar vakgebied mede daardoor al jarenlang onderscheidend.

Lokkd Security Services werkt uitsluitend met goed opgeleide beveiligers die passen in de bedrijfsfilosofie van Lokkd. Zij zijn gewend om snel te schakelen tussen diverse taken en handelen daarnaar. Uw veiligheid  is onze zorg en die taak nemen we graag op ons. Als het moet zelfs 24/7. Kijkt u daarom verder op onze site. Wij heten u uiteraard van harte welkom!

Diensten

Hotel Security

Onze hotel security officers beseffen dat zij in de avond- en nachtelijke uren het visitekaartje zijn van het hotel. Dit betekent dan ook dat zij naast de discipline van een ervaren beveiliger continu klantvriendelijk en gastvrijheid moeten uitstralen tijdens hun werk als hotel security officer.

 

Brand- en sluitrondes

Middels deze ronde wordt het bedrijf aan een nauwkeurig onderzoek onderworpen. Alles wordt vooraf met u doorgesproken en opgenomen in een schriftelijke instructie. Door deze rondes door onze surveillanten te laten lopen heeft u de zekerheid dat uw pand door specifiek hiervoor opgeleide beveiligingsbeambten wordt afgesloten en uw eventueel aanwezige beveiligingsinstallatie op de juiste wijze wordt ingeschakeld.

 

Hospitality Services

Hospitality Service of gastheerschap van Lokkd Security Services betekent voor u als opdrachtgever dat u altijd over een bemande receptie kunt beschikken. Door uw receptiediensten uit te besteden aan de professionals van Lokkd worden uw bezoekers of gasten hartelijk ontvangen en maakt uw bedrijf bij binnenkomst al direct een goede indruk.

 

 

Contact ons

Hoofdkantoor

Savannahweg 17

3542 AW Utrecht

Adres Flevoland

Kolkweg 20-18

8243 PN Lelystad

Bel ons

Hoofdkantoor 030-7670095
Kantoor Flevoland 0320-767070

E-mail ons

info@lokkd.nl