Persoonsbeveiliging

Persoons-

beveiliging

Er kunnen meerdere redenen zijn waarom u kiest voor persoonsbeveiliging. Maar welke reden er ook aan ten grondslag ligt, persoonsbeveiliging is een dienst waarop u blindelings en te allen tijde op moet kunnen vertrouwen. Ook voor deze discipline is Lokkd Business & Event Security uw ideale partner.

De wereld om ons heen is aan het veranderen en aan het verharden. Een publiek persoon of een belangrijke functionaris kan hiervan nadelige gevolgen ondervinden. Ook als u aanwezig bent op een druk bezocht evenement en u met een strak tijdschema van doen heeft, kunt u door vreemden worden gehinderd.

De persoonsbeveiliging van Lokkd Business & Event Security houdt ongewenste bezoekers bij u weg en loodst u door de menigte. Een goede beveiliger van Lokkd behoudt afstand maar grijpt correct en tijdig in wanneer de situatie daarom vraagt. Zo kunnen onze cliënten zich uitsluitend en ongestoord richten op hun werkzaamheden.

Een persoonsbeveiliger kan desgewenst ook als een privéchauffeur ingezet worden. Zo wordt u overal naartoe gebracht en is tevens uw veiligheid gewaarborgd. Al onze beveiligers hebben hun vak in de praktijk geleerd en zijn in staat om snel en adequaat te handelen bij dreigende situaties. Onze mensen werken te allen tijde discreet en zijn uw extra paar ogen en handen. Óók voor persoonsbeveiliging bent u dus bij Lokkd Business & Event Security aan het juiste adres.

 

Hoofdkantoor

Savannahweg 17

3542 AW Utrecht

Kantoor Flevoland

Kolkweg 20-18

8243 PN Lelystad

Bel ons

Hoofdkantoor 030-7670095
Kantoor Flevoland 0320-767070

E-mail ons

info@lokkd.nl